Iptv
You are Unregistered, please register to gain Full access.
Postul de televiziune FilmBox Premium de la SPI International, disponibil din martie la Telekom România Sirius-xm-orbital-animations


Transponder Updates Dreambox Iptv Kodi Software Tools Vu Images Mag 254 IPTV‎ zgemma star h2 iptv Dreambox Images Vu iptv Antivirus free iptv kodi pannelli iptv software netflix spotify infinity deezer tidal Dreambox Settings Softcam key other account
 
HomeTopIptvSearchRegisterLog in
You are Unregistered, please register to gain Full access.
per informazioni e test "gratuito" contattatemi qui
Skype: live:mondiwebit
Email: mondiwebit@hotmail.com

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI

RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI


«•»WELCOME TO THE FORUM CAMSHARING«•»RICHIEDI UN TEST: CLICCA QUI
«•»Latest topics«•»
Theme
Date and Time
Written by
⬇️⬇️⬇️OFFERTE ⬇️⬇️⬇️ PACK FULL CCCAM IPTV - MULTIVISION NOVITA' !!
⬇️⬇️⬇️OFFERTE ⬇️⬇️⬇️ PACK FULL CCCAM IPTV - MULTIVISION NOVITA' !!
⬇️⬇️⬇️OFFERTE ⬇️⬇️⬇️ PACK FULL CCCAM IPTV - MULTIVISION NOVITA' !!
۩۞۩ ♕♛♕♛ RICARICHE E NUOVE ATTIVAZIONI SCONTATE DEL 50% PERCHÈ LUCKY STREAMING TELEVISION SI È RIFATTO IL LOOK, DAI UNO SGUARDO AL NUOVO SITO. PERCHÈ NOI CI TENIAMO ALLA TUA SODDISFAZIONE. - Lucky Streaming Television ۩۞۩ ♕♛♕♛
⚽️⚽️⚽️ TUTTO LO SPORT SU NOVA IPTV ⚽️⚽️⚽️ &
⚫️⚫️⚫️ La primavera non è primavera se non arriva troppo presto....SCONTO DEL 50% su ARES IPTV, la tv che guarda al futuro.⚫️⚫️⚫️
▂ ▃ ▅ ♚ ⚜️⚜️⚜️ NEW SERVER IPTV ⚜️⚜️⚜️ ♚ ▅ ▃ ▂
⇒ 9€ mensili⇐ ♔ UNKNOWN - IPTV® ♔ SICUREZZA, PROFESSIONALITA' E STABILITA' ASSICURATA. I MIGLIORI ♔ ⇒ 9€ mensili⇐
Free CCcam server Test 48 Hours
⭐⭐⭐ ▃♛PLAY TV - LINEE E PANNELLI ♛▃ ▁⭐⭐⭐
Today at 12:38 am
Today at 12:31 am
Today at 12:28 am
Yesterday at 10:52 pm
Yesterday at 10:51 pm
Yesterday at 10:49 pm
Yesterday at 10:48 pm
Yesterday at 8:40 pm
Yesterday at 8:02 pm
Yesterday at 7:25 pm
teamvisionhd
teamvisionhd
teamvisionhd
LUCKY.IPTV
NovaIptvNova
ARES.IPTV
Ovunque.tv
Unknown - IPTV
zizouvic
iptvestore-
per informazioni e test "gratuito" contattatemi qui
Skype: live:mondiwebit
Email: mondiwebit@hotmail.com

Share
 

 Postul de televiziune FilmBox Premium de la SPI International, disponibil din martie la Telekom România

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
giku
Admin
Admin
giku


Mesaje : 24687
Puncte : 25412
Data de inscriere : 2016-04-02

Postul de televiziune FilmBox Premium de la SPI International, disponibil din martie la Telekom România Empty
PostSubject: Postul de televiziune FilmBox Premium de la SPI International, disponibil din martie la Telekom România   Postul de televiziune FilmBox Premium de la SPI International, disponibil din martie la Telekom România EmptyFri Mar 13, 2020 5:38 am

SPI / FilmBox și Telekom România își extind parteneriatul prin includerea canalului de filme premium al SPI, FilmBox Premium. Televiziunea este acum disponibilă abonaților din toate rețelele de distribuție Telekom România.

[You must be registered and logged in to see this image.]


SPI / FilmBox și Telekom România au semnat un parteneriat de distribuție pentru lansarea canalului de filme de top al SPI, FilmBox Premium, care difuzează peste 300 de titluri premiera în fiecare an și va fi disponibil abonaților din toate rețelele de distribuție ale Telekom România prin tehnologiile DTH, IPTV și DVBC.

Suntem încântați să putem îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor at-home pentru publicul român prin parteneriatul nostru cu unul dintre jucătorii importanți din regiune, Telekom România”, a declarat Tamas Fülöp, director regional de operațiuni la SPI International. „Prin acest acord, iubitorii de filme de toate vârstele vor putea să se bucure pe FilmBox Premium de sute de ore de filme apreciate de critici, în care joacă vedete de talie mondială”, a continuat Fülöp.

FilmBox Premium este canalul de film premium al SPI/FilmBox și transmite cele mai noi pelicule de succes, filme premiate la nivel mondial și realizări celebre de la Hollywood, cu cele mai populare vedete.

În lunile următoare, cele mai importante titluri ale televiziunii FilmBox Premium includ: Spiritul din cochilie (Ghost in the Shell), bazat pe benzile desenate cu același nume și care o are ca protagonistă pe actrița nominalizată la Oscar Scarlett Johansson; drama de science-fiction Cercul (The Circle), cu Emma Watson și câștigătorul premiului Oscar Tom Hanks și o listă de filme premiate, cum ar fi Star Trek: Dincolo de infinit! (Star Trek Beyond), Secretul (The Secret in Their Eyes) și Marioneta (The Ghost Writer).

FilmBox Premium este una dintre cele mai importante televiziuni de filme și suntem fericiți că am inclus-o în grila noastră, oferind acum clienților noștri filme de care se vor bucura cu siguranță. SPI International și Telekom România au construit un parteneriat solid de-a lungul anilor, care ne ajută să ne menținem clienții fericiți și să le satisfacem mereu dorința de conținut nou, de cea mai bună calitate”, a declarat Andreas Elsner, Chief Commercial Officer, Residential Segment, Telekom România.

Telekom România difuzează deja trei televiziuni din portofoliul în creștere al SPI / FilmBox, inclusiv canalul de drame turcești premium aflat în ascensiune rapidă, Timeless Drama Channel (TDC), care ajunge acum în 5 milioane de case din 14 țări. Celelalte canale oferite prin platformele operatorului sunt DocuBox - care difuzează o colecție de documentare premiate despre diferite culturi și minunile lumii noastre, și FightBox, care oferă evenimente electrizante în direct cu sporturi de luptă și arte marțiale mixte din întreaga lume.


Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 40 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Despre Telekom România

Telekom România este un brand dinamic, oferind servicii de comunicații inovatoare fixe și mobile unei mari comunități de clienți. Soluțiile companiei deschid o lume de oportunități infinite pentru a împărtăși frumusețea vieții împreună cu familiile, prietenii, partenerii, colegii și alți cetățeni. Misiunea Telekom este să îmbogățească viața oamenilor, oferindu-le servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă oră precum 4G, fibră optică, precum și internet TV, care le oferă utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate tipruile de ecrane, cu caracteristici interactive avansate. Telekom România este partenerul de încredere al companiilor, oferindu-le soluții complete de comunicații și IT C. Rețeaua Telekom reunește oameni, echipamente și conținut, conectându-le pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu. Telekom este un brand al Deutsche Telekom, una dintre cele mai importante companii de telecomunicații integrate din lume.
Back to top Go down
 
Postul de televiziune FilmBox Premium de la SPI International, disponibil din martie la Telekom România
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Iptv :: International Section :: Romania-
Jump to: